zzp’er

Wij nemen voor jou het commerciële gedeelte uit handen door passende opdrachten voor jou op maat aan te nemen. Naast het commerciële gedeelte heb jij als zzp’er ook nog te maken met administratieve handelingen, ook dit kunnen wij voor jou verzorgen.

Kortom:

Jij als vakman aan de slag, snel en gegarandeerd je geld ontvangen en wij ontzorgen jou op commercieel en administratief gebied!

werken bij MKR?

Met werken via MKR profiteer je van voordelen. Zo heb je alle vrijheid om jouw werktijden in te delen en jij bepaalt jouw uurloon. Ook hoef je geen eigen klanten te zoeken, dit doen wij voor jou. Klinkt als muziek in de oren toch!?

Wij zorgen voor werk!

En nog een belangrijk voordeel, als zzp’er ben je volgens de Belastingdienst verplicht om meerdere opdrachtgevers per kalenderjaar te hebben. Richt jij je ondertussen lekker op het werk en MKR helpt jou verder je klantenkring uit te breiden.

Wat we van jou verwachten?

Als zzp’er ben je zelf verantwoordelijk voor het behalen van benodigde diploma’s en certificaten, bijvoorbeeld het VCA certificaat. Ook verwachten wij dat je in het bezit bent van de juiste materialen en gereedschappen om aan het werk te kunnen. Deze materialen en gereedschappen kun je uiteraard in onze shop aanschaffen.

Goed om te weten!

Werken via MKR betekent als zzp’er dat je binnen zeven dagen betaald krijgt.

aan de slag?

Wij zijn op zoek naar jou; en jij bent op zoek naar een nieuwe uitdaging. Laten we onder het genot van een kop koffie of thee eens kennis maken met elkaar.